IHAP-West

Integrale Huisartsenpraktijk West

Witte de Withstraat 11
1057 XE Amsterdam
020-3892005

Welkom

Hartelijk welkom op de website van de huisartsenpraktijk in de Witte de Withstraat

 

 

IHAP-West staat voor Integrale Huisartsen Praktijk West.

In de huisartsenpraktijk zijn drie huisartsen werkzaam, Dhr.Mehrtens (praktijkhouder), Mw.Heintze en Dhr El-Atmani. U wordt niet bij één vaste huisarts ingeschreven en kan zelf aangeven met wie u een afspraak wilt maken. De praktijk werkt samen met de huisartsopleiding van de VU en meestal is er ook een huisarts in opleiding aanwezig. Deze doet zelfstandig spreekuur en overlegt regelmatig met de vaste huisartsen.

De praktijk heeft het keurmerk NHG-Geaccrediteerde Praktijk. Dit laat zien dat er systematisch en continu wordt gewerkt aan kwaliteitsverbetering, met aandacht voor organisatie en praktijkvoering, medisch handelen en het oordeel van de patiënt.  NHG staat voor Nederlands Huisartsen Genootschap www.nhg.org.   Dit keurmerk is alleen van toepassing op het huisartsendeel in het praktijkpand.

In het pand werken tevens: een fysiotherapeute/acupuncturist, een osteopaat en een diëtiste. De zorg die wordt verleend door deze medewerkers vallen niet onder het bovengenoemde keurmerk omdat dit keurmerk alleen geldt voor huisartsgeneeskundige zorg.

Met de praktijk willen we in de eerste plaats een goede plek bieden voor reguliere huisartsenzorg volgens de moderne richtlijnen.

Daarnaast staat de praktijk open voor vragen over complementaire en alternatieve zorg, zoals homeopathie, acupunctuur, mindfulness, meditatie etc.

 

 

De tekst van deze website is oorspronkelijk in het nederlands geschreven. Met behulp van de toets  "selecteer een taal" links boven aan de pagina is het mogelijk de tekst om te zetten naar de taal van uw keuze. Dit betreft een globale vertaling van de tekst