IHAP-West

Integrale Huisartsenpraktijk West

Witte de Withstraat 11
1057 XE Amsterdam
020-3892005

Spreekuur

Het spreekuur wordt gehouden op iedere werkdag. Voor het spreekuur moet u altijd vooraf een afspraak maken. U kunt voor een afspraak de praktijk bellen op werkdagen tussen 08.00 en 12.00 uur. Als u vroeg belt kunt U meestal dezelfde dag nog terecht. U kunt voor eenvoudige vragen ook aan de assistente vragen of de huisarts u terugbelt.  De huisarts belt u dan terug tussen 12.30 en 14.00u.

Reden van contact:                                                                                                 Bij het maken van een afspraak zal de assistente vragen naar de reden van uw contact. Ze is daartoe opgeleid en doet dat om zo goed mogelijk een inschatting te maken van de aard en spoedeisendheid van uw vraag. De assistente is (net als de huisarts) verplicht om vertrouwelijk met uw informatie om te gaan.

Meer tijd:
Een afspraak voor het spreekuur duurt 10 minuten. Heeft u meerdere klachten of vragen? Geef het aan bij het maken van de afspraak, we kunnen er rekening mee houden in onze agenda.

Telefonisch terugbelspreekuur:                                                                             Voor eenvoudige vragen kunt u gebruik maken van het telefonisch terugbelspreekuur. Dat heeft als voordeel dat u niet naar de praktijk hoeft te komen.  U dient hiervoor tussen 8.00 en 12.00 uur met de assistente te bellen. De assistente beoordeelt, z.n. in overleg met de huisarts, of u voor uw vraag inderdaad teruggebeld kan worden of dat u toch een spreekuurafspraak moet maken.  Als u teruggebeld wordt doet de huisarts dat tussen 12.30 en 14.00u.

Uitslagen:
Bel voor uitslagen van bv. laboratoriumonderzoek of röntgenfoto's tussen 8.00 en 12.00 uur