IHAP-West

Integrale Huisartsenpraktijk West

Witte de Withstraat 11
1057 XE Amsterdam
020-3892005

Corona pandemie

Beste patiënten, in verband met de corona pandemie hebben wij een aantal maatregelen genomen om besmettingen zoveel mogelijk te voorkomen. De wachtkamer is beschikbaar voor 2 personen en er is een 2e wachtkamer georganiseerd. We staan u zo meer telefonisch te woord en werken ook met videoconsulten. Hierdoor zijn er minder afspraken op de praktijk zelf. Dit geldt zowel voor afspraken bij de huisarts als afspraken bij de praktijkverpleegkundige en praktijkpsycholoog. De assistente zal deze telefonische afspraken voor u inplannen.

Wij willen u er op wijzen dat wij ondanks de corona crisis voor u klaar blijven staan. Bel ons direct bij acute of ernstige klachten. En blijf niet doorlopen met langer bestaande klachten of vragen, maar neem contact op met de praktijk.

Informatie over corona websites en telefoonnummers:

http://www.coronavaccinatie.nl informatienummer: 0800-1351

https://www.thuisarts.nl/nieuw-coronavirus

https://www.rivm.nl/coronavirus/covid-19/vragen-antwoorden#nederland

https://corona.steffie.nl/nl/

nationaal informatie nr:   0800-1351   internationaal: +31-20-2051351

Voor reizigers:

https://www.nederlandwereldwijd.nl

https://www.lcr.nl/Nieuws

 

Toegang tot uw medische gegevens door de huisartsenpost tijdens de coronacrisis:

Tijdens de coronacrisis kan het gebeuren dat u buiten onze openingstijden een huisarts nodig heeft. Dan komt u bij de huisartsenpost. Of u wordt naar de spoedeisende hulp in het ziekenhuis gestuurd. De artsen op de huisartsenpost en spoedeisende hulp willen u snel kunnen helpen. Het is daarom belangrijk dat zij kunnen kijken naar de medische gegevens die uw huisarts van u bijhoudt.

Misschien heeft u ons al laten weten dat de huisartsenpost uw medische gegevens mag bekijken. Maar ruim de helft van de Nederlanders heeft daar nog geen keuze over gemaakt. Tijdens de coronacrisis mogen tijdelijk de medische gegevens van deze patiënten ook worden bekeken door de artsen op de huisartsenpost en de spoedeisende hulp. Uw gegevens mogen alleen worden bekeken als u contact heeft met de huisartsnpost of spoedeisende hulp. En u daar op dat moment mondeling toestemming voor geeft.