IHAP-West

Integrale Huisartsenpraktijk West

Witte de Withstraat 11
1057 XE Amsterdam
020-3892005

Contact

Telefonische bereikbaarheid: Als u de praktijk belt hoort u een keuzemenu. Het keuzemenu werkt als volgt:

Toets 1   Bij spoed kunt  u nu door middel van het intoetsen van de 1  direkt contact krijgen met de praktijk, ook als de gewone praktijklijn bezet is.

Toets 2   Als u de 2 intoetst wordt u doorverbonden met de receptenlijn. Op dit antwoordapparaat  kunt u  24 uur per dag uw verzoek om herhaalmedicatie inspreken. Het gaat alleen om medicatie die u chronisch gebruikt en die al eerder door de praktijk is voorgeschreven.

We hebben dan de volgende informatie van u nodig: uw naam, geboortedatum en telefoonnummer waarop u bij vragen bereikbaar bent. Verder de naam van het medicijn, de sterkte, de dosering en de naam van uw apotheek.

Medicatie die voor 's morgens 11.00 u aangevraagd is ligt de volgende werkdag na 16.00 u klaar bij de apotheek.

Uiteraard kunt u ook uw herhaalrecept bij de assistente aanvragen. In dat geval vragen wij u hiervoor te bellen tussen 08.00u en 11.00u.

Praktijkpand:  Sinds de corona pandemie is de voordeur van de praktijk gesloten. U kunt aanbellen en daarna met de assistente communiceren via de intercom.  In het praktijkpand zijn dagelijks medewerkers aanwezig van 08.00 tot 17.00u behalve donderdag.

Op donderdagmiddag is er geen huisarts in de praktijk aanwezig.  Voor vragen die niet kunnen wachten tot vrijdag kunt u dan terecht bij Huisartsenpraktijk Admiralengracht, Admiralengracht 110, telefoon: 020-6167457

Op donderdagmiddag zijn er wel afspraken met de praktijkondersteuner somatiek en ggz.